Col·loqui: “Estem desbordats, què fem amb els nostres fills i filles?”

El divendres 6 d’octubre a les 18h al Centre Cívic Urgell es realitzarà el col·loqui “Estem desbordats, què fem amb els nostres fills i filles?” en motiu de la Festa Major de l’Esquerra de l’Eixample.

Acompanyar i criar els fills i filles és avui una missió impossible? Com orientar-nos enfront de la diversitat de teories i mètodes? Podem fer de les dificultats, noves oportunitats? Són algunes de les qüestions que ens trobem a la pràctica clínica i que volem posar sobre la taula.

L’esdeveniment s’iniciarà amb la projecció de la ponència “Gestionando hijos” de Carles Capdevila i posteriorment conversarem amb Anna Manso, escriptora de literatura infantil i juvenil i guionista, autora del llibre “La pitjor mare del món”.

Va especialment dirigit a mares i pares, comunitat educativa i professionals que treballen en l’àmbit de la infància i adolescència.

És necessari realitzar la reserva enviant un correu amb nom, cognoms, telèfon i correu electrònic a: cineforum@cipais.cat o trucant al 933233028. L’entrada és lliure (aforament limitat).

Us hi esperem!

Iris Roch
Comunicació Equip Clínic Cipais

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


9 + 1 =


Tornar a l'inici