Finalitza la segona edició de l’Espai de conversa adreçat a famílies amb infants entre 0 i 6 anys

Entre l’abril i el maig d’enguany, vam dur a terme una activitat grupal de vuit sessions adreçada a famílies d’infants de 0 a 6 anys en el que van participar set mares i un pare.

Es tracta de grups de conversa on es promou la participació activa com mitjà per expressar les diverses inquietuds, experiències i interrogants que sorgeixen en el temps de la criança.

Les famílies que han passat per l’experiència expressen:

“Se ha generado un ambiente muy cómodo y relajado, para poder abrirse y compartir inquietudes muy personales.”

“Ha sido muy útil para “resolver” dudas y aumentar la confianza como madre.”

“Lluny de ser un espai on es comparteixen consells i solucions als problemes i preocupacions relacionades amb la criança, és un espai que permet parlar des de les particularitats de cadascú (com en una teràpia individual), però compartida amb altres persones, la qual cosa és molt enriquidora.”

El mes d’octubre ja inicia la tercera edició de l’Espai de conversa, les inscripcions ja es troben obertes. Les persones interessades poden escriure per correu o trucar per telèfon.

Aquesta activitat es realitza amb la col·laboració de l'Ajuntament de Barcelona i la Secretaria d'Afers Socials i Famíllies del Dept. de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

He llegit i accepto la política de privacitat per aquest lloc web.

Tornar a l'inici
Secured By miniOrange