Cicle Inspiradores: el relleu generacional

El passat 21 de juny la Federació Cooperatives de Treball de Catalunya, de la qual Cipais forma part, va realitzar la sessió “Inspiradores“; una taula rodona creada per compartir les experiències i coneixements entre cooperatives.

Des de CIPAIS promocionem la formació en cooperativisme dins la nostra entitat. En aquest context, dos membres de la cooperativa van assistir al Cercle Inspiradores sobre el “Relleu generacional“, amb la presentació del cas d’Arç Cooperativa.

L’objectiu principal de la sessió va ser generar reflexions compartides al voltant del relleu generacional a les cooperatives. Va ser un debat ric i interessant, que a més a més, va posar l’accent en el moment del relleu, coincidint en el nostre cas en la transformació societària, procés compartit amb algunes d’elles.

La Federació Cooperatives de Treball està composada per més de 650 cooperatives, que comparteixen principis i valors, i defineixen la nostra acció a través de la seva participació a l’assemblea i altres espais.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

He llegit i accepto la política de privacitat per aquest lloc web.

Tornar a l'inici
Secured By miniOrange