Col·loqui: “Estem desbordats, què fem amb els nostres fills i filles?”

El divendres 6 d’octubre a les 18h al Centre Cívic Urgell es realitzarà el col·loqui “Estem desbordats, què fem amb els nostres fills i filles?” en motiu de la Festa Major de l’Esquerra de l’Eixample.

Acompanyar i criar els fills i filles és avui una missió impossible? Com orientar-nos enfront de la diversitat de teories i mètodes? Podem fer de les dificultats, noves oportunitats? Són algunes de les qüestions que ens trobem a la pràctica clínica i que volem posar sobre la taula.

L’esdeveniment s’iniciarà amb la projecció de la ponència “Gestionando hijos” de Carles Capdevila i posteriorment conversarem amb Anna Manso, escriptora de literatura infantil i juvenil i guionista, autora del llibre “La pitjor mare del món”.

Va especialment dirigit a mares i pares, comunitat educativa i professionals que treballen en l’àmbit de la infància i adolescència.

És necessari realitzar la reserva enviant un correu amb nom, cognoms, telèfon i correu electrònic a: cineforum@cipais.cat o trucant al 933233028. L’entrada és lliure (aforament limitat).

Us hi esperem!

Iris Roch
Comunicació Equip Clínic Cipais

Tornar a l'inici
Secured By miniOrange