Finalitza la 4a edició del Grup de Dinamització psicosocial adreçat a persones afectades de Covid persistent

El passat 10 de maig va finalitzar la quarta edició del Grup de dinamització psicosocial adreçat a persones amb Covid persistent que duem a terme a Cipais, de la mà del Col·lectiu de persones amb Covid persistent. El primer col·lectiu creat a l’estat.

En aquesta ocasió han participat 9 persones (7 dones i 2 homes), oferint una dinàmica molt participativa a través d’activitats semi dirigides i les tècniques de role playing.

La realitat dels usuaris actual reflecteix més comprensió de l’entorn familiar respecte el social, ja que les persones convivents observen de forma directa l’afectació en la qualitat de vida diària, i, sobretot, se centra amb la situació laboral incerta, les possibles valoracions mèdiques de possibles invalideses, i de les baixes perllongades.

Enguany ja preparem l’inici de la 5a edició, que es durà a terme a partir del 18 d’octubre de 2024. Pots consultar la informació específica aquí.

*Aquesta activitat es realitza amb la col·laboració de l'Ajuntament de Barcelona, la Fundació “La Caixa” i el Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

He llegit i accepto la política de privacitat per aquest lloc web.

Tornar a l'inici
Secured By miniOrange