S’inicia la Comissió “Pantalles” a la Taula de Salut Mental de l’Eixample

CIPAIS és una de les entitats i col·laboradors participants a la Taula de Salut Mental del districte de l’Eixample; un espai on s’integren els principals agents del territori implicats en la matèria.

La seva missió és connectar els diferents actors de l’àmbit de la salut mental al districte i elaborar un pla de treball anual. L’evolució d’aquest pla es trasllada a la Taula de Salut Mental de Barcelona i al Consell de Salut del districte.

La metodologia de treball de les taules de salut mental dels districtes és la següent: primerament s’elabora un informe de la situació, a partir de la qual es pensen propostes d’accions prioritàries. Seguidament, cadascuna de les propostes es treballa per projectes en els quals hi participen els membres de la taula interessats i altres agents relacionats amb la temàtica.

La Taula de Salut Mental de l’Eixample es va constituir el passat 4 de novembre de 2020.

Enguany s’ha creat la nova “Comissió pantalles” a través de les necessitats detectades pels professionals que formen part del Nucli Impulsor.

Des de Cipais vam trobar interessant participar-hi, ja que està directament relacionat amb el nostre programa comunitari Cafè i Social Media. A Cafè i Social Media (2013) realitzem activitats formatives sobre l’ús de pantalles a la infància i adolescència, adreçades a la comunitat educativa (famílies, alumnat i docència).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

He llegit i accepto la política de privacitat per aquest lloc web.

Tornar a l'inici
Secured By miniOrange