Cafè i Social Media s’integra a Cipais

Cafè i Social Media és un projecte de formació i consultoria a la comunitat educativa sobre l’ús i l’abús de les pantalles a la infància i adolescència liderat per Iris Roch i Laura Almagro.

L’objectiu és apropar a la comunitat educativa al paradigma digital (plataformes i eines) amb la filosofia de crear un espai de reflexió i consciència, així com fomentar la responsabilitat dels menors quan fan ús de dispositius mòbils, tablets i ordinadors publicant a la xarxa. També treballem per a la millora de la comunicació escola – família – adolescents.

L’aposta va en línia d’estudis publicats per l’Hospital Clínic i Hospital de Bellvitge que constaten que les consultes sobre noves tecnologies a la unitat d’addiccions s’han triplicat en els últims cinc anys i per tant, es tracta d’una demanda creixent a la societat actual. En la majoria dels casos aquesta addicció respon a dues variables: la manca d’acompanyament educatiu en l’ús de pantalles i l’establiment de límits, així com el reflex del patiment psicològic amb dificultats per afrontar una situació adversa en el que hi ha risc d’aïllament.

Aquesta nova línia de servei es complementarà amb la possible intervenció psicològica o disseny de protocols escolars envers al possible abús o addicció a noves tecnologies.

Iris Roch
Comunicació Equip Clínic Cipais
Co-fundadora Cafè i Social Media

Tornar a l'inici
Secured By miniOrange