Reunió clínica al CAP Borrell

El  passat 25 d’abril de 2018 vam realitzar la reunió clínica sota el lema “Prescriure paraules” al CAP Borrell amb l’objectiu de tenir un contacte directe amb els professionals sanitaris dels ambulatoris que ens fan arribar les derivacions.

La reunió té la finalitat de comentar i reflexionar sobre els casos clínics, identificant tendències sobre demandes actuals i la manera que treballem aquestes situacions.

Així mateix, Gabriela Leibenger, psicòloga  i membre de l’Equip Cipais, va exposar una petita vinyeta del treball realitzat en un cas concret, per donar visibilitat als beneficis de realitzar un procés psicoterapèutic en un determinat moment de la vida, evitant així que situacions adverses  amb simptomatologia depressiva i ansiosa esdevinguin cròniques.

A la reunió van assistir una vintena de professionals entre metges/esses i  infermeres del CAP. Es van interessar per conèixer el nostre treball, el procés de derivació, així com la simptomatologia i patologies que tractem.

Hem d’assenyalar que l’acollida per part dels professionals va ser molt bona i esperem tornar ben aviat per seguir treballant la xarxa de col·laboració i coordinació d’acord amb la trajectòria de l’Equip des de la seva fundació.

Gabriela Leibenger. Equip Clínic CIPAIS
Psicòloga col. 12317

Tornar a l'inici
Secured By miniOrange