Acte d’inauguració de l’exposició itinerant “El Consell de Dones de l’Eixample”

Ahir, dimecres 1 de març de 2017, es va celebrar l’acte d’inauguració de l’exposició del Consell de Dones de l’Eixample, un acte que dóna tret de sortida a la programació d’activitats i esdeveniments relacionats amb el Dia Internacional de les Dones.

Primerament vam veure l’exposició on hi ha representades les diferents entitats que treballen amb i per les dones de l’Eixample.

Posteriorment vam passar a la Sala d’Actes on ens va rebre Isabel Díaz, que coneixem com a membre de l’equip de Descabelladas, fent una presentació divertida i desenfadada de l’acte.

Es va donar pas a les paraules encoratjadores i de força de Montserrat Ballarín, regidora del districte de l’Eixample i a continuació es va fer la lectura del manifest del 8 de març a mans d’Araceli Bruch,  presidenta de Teatre Dona.

A continuació vam poder gaudir d’un espectacle a càrrec de Dona Cançó; iniciant amb les cançons divertides i boniques de Maria del Alar, que ens van sorprendre gratament. També la narració vivencial de Alícia Molina amb la màquina de cosir i la versió actualitzada de la Cenicienta, que posava sobre la taula alguns estereotips amb els que hem crescut i poc a poc anem trencant. Per finalitzar vam riure amb l’actuació de Marta Renyer, clown combinat amb un charleston.

Fotografia realitzada per Eulàlia Corbella, Consellera de Dones, Gènere, Feminismes i LGTBI de l'Ajuntament de Barcelona
Fotografia realitzada per Eulàlia Corbella, Consellera de Dones, Gènere, Feminismes i LGTBI

Per finalitzar l’acte, es van llegir algunes frases que havíem escrit el públic responent les preguntes “qui sóc jo?” i “perquè he vingut aquí?” que van permetre tancar l’esdeveniment amb un somriure i ganes de seguir treballant.

Ens agradaria donar l’enhorabona a les persones de les entitats que han treballat per fer possible aquesta exposició, també a les protagonistes dels diferents espectacles per fer-lo tan especial i emotiu i especialment a la Núria Hernández, Tècnica del barri de la Dreta de l’Eixample per convidar-nos a participar i per impulsar projectes que donen veu als diferents col·lectius que formen la nostra societat.

Us animem a visitar l’exposició que trobareu al Centre Cívic Sagrada Família

Iris Roch
Comunicació Equip Clínic Cipais

Tornar a l'inici
Secured By miniOrange