Bones festes i feliç 2019 de part de l’Equip Clínic Cipais

Conclou un any que per a nosaltres ha estat intens i emocionant; hem assolit el nostre compromís comunitari amb les diferents entitats, professionals i institucions amb els quals col·laborem, hem participat per a la millora del teixit social i de prevenció en salut en els diferents dispositius participatius de Barcelona i seguim connectant amb les necessitats de suport i tractament psicològic de la societat dels nostres dies.

Tota aquesta tasca s’ha pogut realitzar gràcies al suport i participació dels professionals que treballen a l’Ajuntament de Barcelona, a la Generalitat de Catalunya, a la Diputació de Barcelona, i a la confiança dels equips dels CAPs, CSMAs, CDIAPs, EAPs, Centres de Serveis Socials, EAIAs, Institut Municipal de persones amb Discapacitat, l’EAL, Institut Català de la Dona, i també als usuaris i usuàries que recomanen el nostre equip. 

Així doncs, tanquem un 2018 en el que la nostra entitat ha celebrat 25 anys i esperem fer-ne molt més acompanyats de tots i totes vosaltres! Bones festes i feliç any nou!


Us informem que l’horari de secretaria serà restringit durant les festes. El centre romandrà tancat els dies 25, 26 i 31 de desembre i l’1 de gener.

Tornar a l'inici
Secured By miniOrange