Cinefòrum “La necessitat del vincle davant l’adversitat, què fem amb el llobarro?”

solas_2

El divendres 3 de juny a les 17.30h al CAP Roger de Flor (C/ Roger de Flor, 194-196 de Barcelona) realitzarem el Cinefòrum “La necessitat del vincle davant l’adversitat, què fem amb el llobarro?” amb la pel·lícula Solas.

Aquesta activitat l’organitzem juntament amb el CAP Roger de Flor, en col·laboració amb l’Associació de Veïns i Veïnes de la Dreta de l’Eixample, dins el marc de la Festa Major Dreta Eixample.

En aquesta ocasió hem escollit la pel·lícula Solas del Director Benito Zambrano que mostra alguns valors com la solidaritat i convivència entre veïns i veïnes, com ens relacionem per sortir de l’adversitat, la capacitat de reflexió com eina per sortir de les repeticions a la vida i la manera d’afrontar la soledat trobant en les persones del voltant allò que ens manca.

La presentació i moderació del mateix aniran a càrrec d’Olalla Montón, treballadora social del CAP Roger de Flor i d’Eduard Tapias, psicòleg clínic de l’Equip Clínic CIPAIS. 

És necessari realitzar la reserva abans del dijous 2 de juny enviant un correu amb nom, cognoms i telèfon a: info@eapdretaeixample.cat o trucant a Esther Díaz del CAP Roger de Flor: 93 507 03 90.

Per a més informació: cartell cinefòrum 2016.

[Consultar programa d’activitats FM Dreta Eixample]

Tornar a l'inici
Secured By miniOrange