Cipais ja està preparat per a reprendre l’activitat individual presencial de forma esglaonada

Els professionals reprendran l’activitat clínica presencial i mantindran les consultes per la via telemàtica, valorant l’adequació en cada cas i situació.

Hem activat el protocol de protecció i prevenció per a usuaris, usuàries i professionals que ens trobarem a les instal·lacions de Cipais.

Aprofitem per a recordar que el passat 9 de març vam canviar d’ubicació, actualment el nostre centre es troba al C/ París, 207, pral. 2a (cantonada C/ Enric Granados).

Secretaria romandrà oberta, amb horari restringit. El nostre telèfon segueix operatiu, 93 323 30 28, per a consultes, derivacions i primeres visites i també el correu electrònic: info@cipais.cat

Som conscients que són temps difícils, d’incertesa i dol, també d’esforç i molt de treball per part de les entitats i dels centres sanitaris amb els quals col·laborem. Hem aportat el nostre granet de sorra amb el dispositiu voluntari d’atenció telefònica per a persones i famílies en situació de COVID-19 i seguirem treballant per a adaptar-nos a l’actualitat.

Ànims i salut!

Tornar a l'inici
Secured By miniOrange