Finalitza el Grup de Dinamització social per a persones en situació d’atur com a conseqüència de la crisi econòmica realitzat al CSS Sant Antoni amb molt bona valoració!

El passat dijous 22 de gener Eduard Tapias, Laura Peiró i Iris Roch, membres de l’Equip Clínic CIPAIS van assistir al documental “El Grup” de Gustavo Vizoso al Centre Cívic Cotxeres Borrell, amb motiu de la Festa major de Sant Antoni.

Aquest documental ha estat realitzat al Centre de Serveis Socials amb persones que busquen feina i que han patit l’impacte de la crisi. Retrata l’experiència del Grup de dinamització social de persones en situació d’atur com a conseqüència de la crisi econòmica coorganitzat per l’Equip Clínic CIPAIS i conduit pel Dr. Josep Moya, psiquiatre i psicoanalista de l’Equip Clínic CIPAIS juntament amb professionals del Centre de Serveis Socials de Sant Antoni.

El grup

El grup ha culminat amb la creació del Grup Laboral d’Acció Social (GLAS), nova vocalia dins l’Associació de Veïns de Sant Antoni amb l’objectiu de contribuir, de forma activa, a la sortida al mercat laboral i les col·laboracions entre veïns i veïnes.

Al fòrum hi van participar Gustavo Vizoso, director de cinema i autor de El Grup, Josep Moya, psiquiatre conductor del grup, Joana Ramos, treballadora social del Centre de Serveis Socials i Núria Hernàndez, directora del mateix centre. Alguns dels participants del grup: Sara Jiménez, Miquel Risa, Manoli Garcia, José Pedraza i Toni Sanchez, van explicar la seva situació i experiència.

Va ser un acte emotiu i el relat de les persones que han participat en el grup va ser encoratjador i va servir d’exemple per totes les persones que es troben en una situació similar.

Per l’èxit de la realització del mateix i de les valoracions positives dels participants, s’ha decidit ampliar aquesta experiència als altres Centres de Serveis Socials de l’Eixample: Sagrada Família i la Nova Esquerra de Eixample.

Iris Roch
Comunicació Equip Clínic CIPAIS

A continuació poden visualitzar el vídeo de l’acte:

 

 

Tornar a l'inici
Secured By miniOrange