“Imatge i emoció, pensament i paraula”, una experiència plena d’experiències!

El passat dissabte 10 de març, es va realitzar la presentació del taller “Imatge i emoció, pensament i paraula” a mans de Montserrat Morales, professora d’educació visual, acompanyada d’Ester Fornells, psicopedagoga de l’Equip Clínic Cipais.

Aquesta és una proposta innovadora que organitza la Vocalia de persones amb diversitat funcional de l’Associació de Veïns i Veïnes de l’Esquerra de l’Eixample, en col·laboració amb l’Equip Clínic Cipais.

El taller es basa en la metodologia d’Estratègies de Pensament Visual, coneguda com a VTS, que utilitza les obres d’art per aprendre a mirar, a pensar i a comunicar-se, promovent una experiència creativa a través dels propis referents emocionals, culturals, socials i cognitius.

A la presentació hi van assistir més de 30 persones que van participar molt activament oferint punts de vista, pensaments, matisos i sensacions que anaven percebent.

Volem destacar el bon clima i la complicitat que es va crear i agrair a totes les persones que hi van formar part, la seva fantàstica predisposició.

Moltes de les persones que van provar l’experiència el dissabte ja s’han inscrit, tot i que encara queda alguna plaça disponible, engegarem engrescats el taller!

Eduard Tapias i Iris Roch
Equip Clínic Cipais

A continuació trobareu algunes fotografies de l’experiència:

Presentació del taller i l’Equip Clínic Cipais a mans d’Eduard Tapias
Montserrat Morales explica la metodologia Estratègies de Pensament Visual que s’utilitzarà al taller “Imatge i emoció, pensament i paraula”

Presentació a mans d’Angelina Ramos de la Vocalia de diversitat funcional de l’Associació de Veïns i Veïnes de l’Esquerra de l’Eixample

Aquesta activitat forma part del programa SPAD i compta amb la col·laboració de l’Obra Social La Caixa.

Tornar a l'inici
Secured By miniOrange