Taller: Recuperar el protagonisme. Viure en llibertat

Mujer-que-vuela

El Taller es proposa com un espai en el que trobar-nos amb altres dones en que s’afavoreix la reflexió i l’intercanvi d’experiències. Aquest intercanvi potencia trobar solucions, conjuntament i amb el suport de les psicòlogues, per trobar una milloria personal, sempre respectant la manera de sentir i pensar de cadascuna.

El treball en grup ofereix altres possibilitats que l’atenció individualitzada:

  • Afavoreix l’apropament a temes dolorosos a persones a les quals els seria difícil fer-ho en atenció individual.
  • La vivència de compartir problemes similars facilita la reducció de l’aïllament i de les “sensacions d’estranyesa” i de “sentir-se diferent”.
  • Ajuda a distingir les característiques individuals i subjectives de cada participant dels aspectes més comuns i culturals.
  • Potencia el poder-se qüestionar els estereotips, mites i rols que han funcionat com a mandats de gènere.
  • La reflexió, el diàleg, el contrast d’opinions sobre les pròpies vivències, desigs, i temors ajuden a relacionar els aspectes subjectius implicats en les situacions conflictives .
  • Fomenta una sororitat en que totes aporten i enriqueixen la tasca del Taller des de les seva diversitat i vivències.

El taller promou, bàsicament, prendre consciència dels propis desitjos i necessitats per tal d’augmentar la satisfacció vital de les participants i intenta aconseguir-ho en base als relats de les vivències i experiències de les pròpies participants.

Ajuda a aprendre a valorar el que som i el que tenim d’específic. Facilita eines d’empoderament. També afavoreix revisar i qüestionar les creences i models que ens han transmès. Promou objectius i projectes personals que ens facin sentir més autònomes i augmentin el nostre benestar emocional i la nostra qualitat de vida.

Aquest taller va estar presentat i seleccionat a programació dels tallers dels PIADS de l’any 2017, de moment no té data d’inici prevista però esperem que ben aviat podem ampliar la informació.

Roser Moix. Equip Clínic CIPAIS.
Psicòloga col·legiada 1879. Psicoanalista.
Supervisora d’equips que treballen amb violència masclista.
Consultora en Violència de parella

2 Responses

  1. Buenos días, les escribo porque estoy interesada en asistir a las charlas de, Taller: Recuperar el protagonisme. Viure en llibertat. Me podrían informar de la fecha y del precio. Muchas gracias.

Comments are closed.

Tornar a l'inici
Secured By miniOrange