Connecta amb la família: Trobada de famílies i menors entre 12 i 15 anys, per parlar sobre l’ús dels dispositius mòbils

A finals de setembre inicia la Festa Major de l’Esquerra de l’Eixample i enguany hem preparat una activitat familiar per abordar l’àmbit de les noves tecnologies, situacions i conflictes que ens trobem a casa amb els menors.

Sovint no entenem la relació que tenen els adolescents amb els seus amics i amigues, el llenguatge que utilitzen, perquè és tan important el mòbil per ells i elles, què tenen les aplicacions per invertir-hi quasi tot el temps lliure que disposen i no sabem com ni on marcar el límit, inclús si és necessari que n’hi hagi.

“Connecta amb la Família” és una proposta de Cipais, en concret del programa Cafè i Social Media, fruit de l’experiència de formacions amb adolescents i famílies preocupades per aquest àmbit. La nostra aposta és fer una trobada amb les famílies del barri, amb l’objectiu de parlar de les situacions que ens preocupen, reflexionar i donar eines per fer-ne front per tal de millorar la convivència familiar.

Així doncs, quina millor manera de fer-ho que acostant els membres de la família, adults i menors, connectant amb allò que necessiten els uns i els altres? Per això ens agradaria parlar, no només amb els adults, sinó amb menors que vulguin ajudar-nos a expressar quines situacions i incomoditats es troben.

“Connecta amb la Família” es realitzarà el dissabte 5 d’octubre de 2019, de 10:30 a 13h a La Model. L’activitat està adreçada a adults i menors entre 12 i 15 anys.

Les inscripcions són gratuïtes i aforament limitat. Caldrà confirmació d’assistència enviant un correu amb nom, cognoms, correu-e, telèfon i nombre d’adults i menors del nucli familiar que assistiran a hola@cafeisocialmedia.cat

A més a més, durant aquests mesos anirem publicant anècdotes, reflexions i dubtes a Instagram @kfeisocialmedia a través del hashtag: #familiaconnectada

Us hi esperem!

Aquesta activitat es realitza amb la col·laboració de l'Ajuntament de Barcelona, la Generalitat de Catalunya i l'Associació de Veïns i Veïnes de l'Esquerra de l'Eixample.
Tornar a l'inici
Secured By miniOrange