Acte de cloenda de “Barcelona 2014, Any de la Família”

El passat 4 de març vam assitir a l’acte de cloenda de Barcelona 2014, Any de la Família sota el lema Barcelona és família.

Tal com diu la nota de premsa: Aquest acte va servir per connectar les vivències dels col·lectius, entitats, famílies i persones que havien participat en les activitats dutes a terme durant el 2014 en el marc del programa “Barcelona és família”, així com les experiències i reflexions al voltant dels 8 valors que van impulsar aquesta commemoració que van comentar representants de diversos col·lectius [llegir més]

L’acte en conjunt va ser molt emotiu; les experiències explicades per les famílies i escoles que han participat al projecte, les reflexions de Montserrat Capdevila, la labor dels professionals i polítics que recolzen el programa i diferents projectes, la conferència de Catherine L’Ecuyer i les actuacions de la coral Voces i els Castellers de Barcelona. A través de les intervencions es van narrar els 8 valors: l’aprenentatge, la cura, la corresponsabilitat, l’educació, la confiança, la solidaritat, la cooperació i el diàleg.

A més durant l’acte se’ns va donar el llibre La gran família de l’Ona i el Joc de cartes de les famílies, que han tingut una bona acollida al l’Equip CIPAIS per treballar amb infants.

L’Ajuntament de Barcelona col·labora en activitats i grups que realitzem, així com de l’atenció d’infants i adolescents de la nostra entitat.

Iris Roch
Comunicació Equip Clínic CIPAIS

Tornar a l'inici
Secured By miniOrange