Crònica “Cipais: 25 anys d’escolta i treball comunitari en un món vertiginosament canviant”

El passat dimecres 28 de novembre vam realitzar l’acte de celebració del 25è aniversari de la nostra entitat. Va ser una bona oportunitat per reunir-nos persones que ens han acompanyat durant tots aquests anys i amb qui volíem compartir una data tan assenyalada.

Vam començar amb la presentació de l’esdeveniment a càrrec del coordinador de l’equip, Eduard Tàpies, tot seguit vam visualitzar un vídeo documental que havíem realitzat tant professionals com col·laboradors i usuaris de l’entitat. Va ser una aposta ambiciosa amb l’objectiu de fer un repàs de la nostra trajectòria i alhora presentar a tots els membres de l’equip, eixos i programes amb els quals treballem. Aviat el publicarem a la xarxa perquè estigui disponible per a tots i totes!

Després es va realitzar la taula rodona “Quina brúixola davant la incertesa?”, comptant amb la presència de Margarita GarciaAnna GasullLaura Peiró, Rosana LubelzaJosep Moya, que representaven les diferents disciplines i comissions de treball internes de l’equip. Les intervencions van girar entorn de com afrontar el malestar, l’encaix a la societat, les noves famílies, la funció dels grups, el treball comunitari i el discurs de la felicitat.

Posteriorment, tot l’equip vam ocupar la tarima de l’escenari per escoltar els comentaris, propostes i felicitacions que van venir per part dels assistents.

Per acabar, fora de l’auditori ens esperava una copa de cava acompanyada de l’exposició col·lectiva “L’Art de viure” realitzada per professionals i usuaris.

Va ser un acte molt emotiu i estem molt il·lusionats d’haver-lo pogut celebrar amb totes les persones que formen part de Cipais. Com a resum,  deixem amb algunes fotos d’aquella jornada:

(Fotografies: Jordi Casañas)



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tornar a l'inici
Secured By miniOrange