Trobada i Presentació de la Plataforma digital dels grups de Dinamització social per a persones en situació d’atur i de reorientació laboral

El passat dilluns 6 de juliol es va celebrar la trobada i presentació de la plataforma digital dels grups de dinamització social per a persones en situació d’atur que s’han realitzat al Centre de Serveis Socials de Sant Antoni, al de Sagrada Família, al de Nova Esquerra Eixample i a l’Equip Clínic CIPAIS.

_MG_0354Va ser una trobada emotiva en la qual els participants dels diferents grups van aportar les seves experiències i conclusions.

Alguns components del grup GLAS
Alguns components del grup GLAS

A més, hi va participar el GLAS (Grup Laboral d’Acció Social), una vocalia de l’Associació de Veïns de Sant Antoni que dóna suport als aturats i que es va crear fruit de la primera experiència grupal l’any passat.

A continuació algunes fotos de l’esdeveniment:

_MG_0382
Grup CSS Sant Antoni
_MG_0394
Grup CIPAIS
_MG_0390
Grup CSS Sagrada Família
_MG_0385
Grup CSS Nova Esquerra Eixample


_MG_0412

Iris Roch
Comunicació Equip Clínic CIPAIS


Aquesta activitat desenvolupada per Cipais, Osamcat i el Consell Comarcal del Baix Llobregat a l’Eixample de Barcelona i al Baix Llobregat forma part del Programa de suport a les persones en situació d’atur i compta amb la col·laboració de l’Institut Municipal de Serveis Socials de l’Àrea de Drets Socials de l’Ajuntament de Barcelona, la Corporació Parc Taulí i l’Obra Social “La Caixa”.

Tornar a l'inici
Secured By miniOrange