8M Dia Internacional de la Dona

Avui és el Dia Internacional de la Dona i a Cipais en som 15 que formem part de l’equip, de 18 professionals en total.

Si bé és cert que enguany es posen sobre la taula diferents temes en relació a aquest dia, hem de recordar que històricament en van ser moltes les que van alçar la lluita perquè avui dia nosaltres tinguéssim drets i condicions laborals, perquè siguem dones treballadores. Encara queda feina per fer en matèria de desigualtats, però confiem en el treball en xarxa i comunitari que s’està demostrant durant aquests últims anys.

A més a més, ens agradaria aprofitar per compartir que des dels nostres inicis vam impulsar el programa per a dones en situació de maltractaments i de violència masclista, en el que malauradament encara hi participen moltes usuàries. Creiem que és un punt en el que tots els agents implicats encara hi hem de treballar.

Des de Cipais celebrem el dia d’avui i ens sumem als actes convocats pel Districte, com l’Acte Central del Consell de Dones de l’Eixample, i per la Vocalia de Dones de l’AVVEE, com el Dinar de carmanyoles i la Manifestació 8M, aviat farem els escrits corresponents.

Tornar a l'inici
Secured By miniOrange