Arriba el Dia Internacional de les Famílies

Amb motiu de la celebració del Dia Internacional de les Famílies, establert per l’Assemblea General de les Nacions Unides l’any 1994, el Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya organitza anualment un acte institucional.

Aquesta celebració ofereix una oportunitat per conscienciar la societat de les situacions en què es troben les famílies, dels nous reptes i de les dificultats amb què s’enfronten, i també per promoure accions apropiades per millorar-ne el benestar.

Aquest any, amb el lema Cultivem família, es pretén, a través de la cultura, impulsar i animar les famílies a participar en activitats culturals, a tornar a relacionar-se entre iguals a través de les diferents activitats que ens ofereix la cultura: arts plàstiques, arts escèniques, ciència, cultura popular, etc.

L’acte central, amb presència institucional, es celebrarà a Lleida, Plaça Maria Aurèlia Capmany, el diumenge, dia 15 de maig, a les 12 hores. 

L’espectacle anirà a càrrec de Dani Jiménez, persona mediàtica del món científic, que vincularà la ciència i el coneixement amb les activitats i valors familiars, convidant a participar a pares, mares, fills i filles i creant interacció amb totes les famílies assistents.

Tornar a l'inici
Secured By miniOrange