Tret de sortida de la Festa Major de la Dreta de l’Eixample i la Fira Modernista

Torna la Festa Major a la Dreta de l’Eixample, un ritual que ens crida a retrobar-nos als carrers del barri.

El 27, 28 i 29 de maig podrem gaudir de tres dies de festa i compartir una programació per a totes les edats. Les entitats i associacions de la Dreta de l’Eixample creiem en el fet de comunicar‐nos, crear opinió, compartir experiències i aprenentatges, de projectar idees i proposar‐les, de coneixer’ns de més a prop, de respectar‐nos en les diferències i de viure il·lusions en comunitat.

Des de Cipais, organitzem l’activitatL’art de viure i estar feliç: aprenent del que ens ha passat, el dissabte 28 de maig d’11:30 a 13:30h a la Festa Major de la Dreta de l’Eixample (C/ Girona entre Consell de Cent i Diputació).

Elaborarem un collage col·lectiu a partir de creacions individuals, on expressarem les particulars formes que tenim per fer front a les adversitats i els recursos que posem en marxa per procurar-nos estats de benestar.

És una activitat adreçada al públic familiar, dinamitzada per Isabel Barcia i Laura Peiró i les creacions es faran amb material aportat per Cipais.

Veniu i gaudim plegats d’aquesta nova primavera. Bona Festa Major!

Per a més info: Consulta el Programa d’Activitats

Cipais participa a la Festa Major amb la col·laboració de l'Ajuntament de Barcelona, l'Associació de Veïnes i Veïns de la Dreta de l'Eixample, la Fundació "La Caixa" i la Generalitat de Catalunya (Dept. Drets Socials i Dept. d'Acció Cívica i Comunitària)
Tornar a l'inici
Secured By miniOrange