Assistim al 25è aniversari de l’Eap Manso Via Roma!

Ahir, dijous 19 d’abril, vam assistir a l’acte de celebració de l’Eap Manso Via Roma al Centre Cívic Golferichs.

Vam fer un passeig històric, a través d’un vídeo fet per la Lídia que havia treballat al Cap, arran de la reforma sanitària l’any 1992 que va marcar un abans i un després dins l’atenció primària on professionals, com Pilar Magrinya que és directora general de planificació en salut del Dpt de Salut de Generalitat o la Dra Brunet que va ser directora de Via Roma, així com usuaris, com per exemple la Mari que participa al programa “el cuidador expert” del CAP, van explicar les seves experiències i sobretot es va fer èmfasi en els canvis que s’han viscut en els últims anys, concretament en matèria de digitalització i intercanvi d’informació mèdica.

Es respirava un aire de complicitat i calidesa per part de tots i totes els assistents. La Dra Carbonell, directora de Via Roma, comentava que cap treballador/a ha marxat del centre i que aquest és un símbol de companyerisme i el bon ambient que es respira, aspecte que corroboraven diferents professionals amb els que també tenim una estreta relació com és la Mercè Gil, el Dr. Gràcia, el Dr. Llor, l’adjunt a direcció Josep Ramon Vàzquez, Norma Lacasta…

L’Eduard Tapias, coordinador de l’equip clínic Cipais, va comentar els bons resultats que s’han obtingut en relació a la milloria personal i social de participants del Grup de dinamització psicosocial per a persones en situació d’adversitat que duem a terme des de l’any 2014 al Cap Manso amb la participació d’Eduard Tapias, Laura Peiró, psicòlegs de Cipais i de la Dra Carrazzoni, metgessa de família.

Aquest èxit, juntament amb el de l’atenció psicoterapèutica individual, de parella o familiar que fem amb usuaris/àries i el factor biopsicosocial com a model participatiu a l’equip de salut, posa en relleu la gran labor d’intercanvi i xarxa comunitària entre els professionals de Cipais i del Cap Manso.

Després d’aquest intercanvi d’experiències, vam passar a fer un piscolabis i per finalitzar l’acte, escoltar un cor de gospel.

Volem felicitar a tot l’equip per la gran labor durant aquests anys i expressar el nostre suport i agraïment per seguir fent xarxa entre professionals per millorar la qualitat i experiència de vida de les persones!

Iris Roch
Comunicació Equip Clínic Cipais

 

Tornar a l'inici
Secured By miniOrange