Campanya de sensibilització social: Identifiquem el sexisme?

A Cipais creiem que la construcció subjectiva i el procés d’individuació/socialització neix i creix en un determinat context cultural/social. I malgrat que, en les últimes dècades, els rols de dones i homes han estat qüestionats i modificats, segueixen apareixent relacions de domini i de supremacia del que es considera masculí sobre el femení.

L’any 2018 vam fer l’enquesta presencial sobre eines de prevenció de la violència masclista, en la qual van participar persones de totes les edats.

Considerem que una de les grans tasques d’entitats i agents és la sensibilització social, per a treballar des de ben petits actituds, conductes i el llenguatge sexista, contribuint a fomentar les relacions lliures i respectuoses.

Enguany, realitzarem la campanya de sensibilització Identifiquem el sexisme? a través d’Instagram @kafeisocialmedia, de l’11 al 29 de novembre de 2019, tot exportant algunes de les qüestions de l’enquesta de l’any passat i aportant noves reflexions.

Podrem pensar sobre el que volem transmetre als nens i com educar a les nenes perquè es valorin més com a persones i no exclusivament com a esposes i mares.

També quines mesures politicosocials caldria implementar o ampliar perquè no continuï creixent el nombre de dones assassinades i violades.

A més a més, el dissabte 16 de novembre participarem en el cercle debat de l’Acte Central de l’Eixample amb motiu del 25N: Dia Mundial per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones,
explicant la campanya i reflexionant sobre l’educació sexista amb el públic assistent.

Esperem la vostra participació!

Tornar a l'inici
Secured By miniOrange