La importància de les reunions clíniques per a la intervenció comunitària

Enguany celebrem la 4a edició del Programa de reunions clíniques: Prescriure paraules, que realitza Cipais als Centres d’Atenció Primària de Barcelona. Durant l’any 2019, l’eix de treball és identificar els factors primordials que emmalalteixen a les dones.

El mes d’abril vam assistir al CAP Sagrada Família, on ens vam trobar amb una trentena de professionals de les dues àrees bàsiques: Gaudí i Sagrada Família. Es va incentivar l’interés pel treball grupal amb gent gran i amb joves. Sobretot en casos en els quals predomina la situació econòmica i de condicions precàries en l’àmbit laboral. També va destacar l’interés en l’atenció de les dones amb fibromiàlgia.

El mes de juliol vam realitzar la reunió clínica al CAP Passeig Sant Joan, on ens vam trobar amb una vintena de professionals. En aquest cas, la preocupació va girar entorn l’augment de baixes laborals.

El proper mes de novembre assistirem al CAP Manso, a l’àrea bàsica: Via Roma.

Les reunions clíniques ajuden a conèixer-nos personalment, intercanviar punts de vista, fomentar el diàleg entre professionals, crear estratègies d’abordatge unificades i enfortir vincles per a treballar de forma comunitària.

Amb la col·laboració de l'Ajuntament de Bracelona, la Generalitat de Catalunya i la Fundació "La Caixa".
Tornar a l'inici
Secured By miniOrange