Cinefòrum Mou-te! L’efecte transformador d’un repte grupal

El divendres 7 d’octubre de 2016 al Centre Cívic Urgell (C/ Comte Urgell, 145, de Barcelona) realitzarem el Cinefòrum “Mou-te! L’efecte transformador d’un repte grupal” amb el documental Cinc dies per ballar, dels directors Rafa Molés i Pepe Andreu, 2014.

imatgecineforum2016

Hem escollit aquesta producció pels punts de coincidència amb tres experiències dinamitzadores grupals desenvolupades a l’Esquerra de l’Eixample.

Durant el debat els participants del Grup de dinamització psico social adreçat a persones en situació d’adversitat d’ABS Manso-Via Roma, Grup ACCIÓN del Centre de Serveis Socials de Nova Esquerra Eixample i Grup “Temps per mi, Temps per tu” de Cipais, juntament amb els professionals que els han acompanyat, compartiran l’experiència del què passa quan és venç “la por a parlar”, quan s’escolten les vivències dels altres i quan es generen recursos personals per fer front a situacions adverses familiars, laborals o de salut. La reflexió i la dinàmica grupal es revelen com un valuós motor de transformació.

Hi intervindrà Carmen Carrazoni, metgessa de família de l’ABS Manso-Via Roma, Marta Arnal, treballadora social CSS Nova Esquerra Eixample, Laura Peiró, psicòloga de l’Equip Clínic Cipais i la presentació i moderació anirà a càrrec d’Iris Roch, secretaria i comunicació de l’Equip Clínic Cipais.

És necessari realitzar la reserva abans del dijous 6 d’octubre enviant un correu amb nom, cognoms i telèfon a: cineforum@cipais.cat o trucant al 933233028.

Per a més informació: cartell cinefòrum 2016.

[Consultar programa d’activitats FM Esquerra Eixample]

Tornar a l'inici
Secured By miniOrange