CIPAIS entre els projectes socials seleccionats per la Fundació la Caixa a Barcelona

El passat 2023 la Fundació Bancària “la Caixa” va convocar la proposta “Projectes Socials Catalunya 2023” amb la qual hi ha destinat més de 10,5 milions per impulsar 347 projectes socials de Catalunya.
CIPAIS va ser una de les entitats seleccionades per impulsar el projecte SPAD “Suport Psico social a l’Autonomia en les situacions de Discapacitat i dependència”.

Fundació “la Caixa” promou aquesta iniciativa per promoure la igualtat d’oportunitats, millorar la qualitat de vida i respondre a les necessitats emergents de la societat, els projectes seleccionats en aquesta nova edició de la convocatòria s’emmarquen en un dels set àmbits d’actuació següents: pobresa i inclusió social, persones amb discapacitat o trastorn mental, inserció sociolaboral, salut i malaltia, gent gran, acció social i convivència i interculturalitat.

SPAD (Suport Psico social a l’Autonomia en les situacions de Discapacitat i dependència), és un projecte creat amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida i transformar els estereotips negatius, a través atenció psicològica individu, d’activitats grupals com la marxa nòrdica per a pacients amb dolor crònic, o amb grups terapèutics dinamitzadors. Adreçat a persones i famílies en situació de discapacitat i/o dependència que fan demanda d’ajut per avançar en la seva autonomia personal.

Enguany celebrem el 5è aniversari de la col·laboració del programa de Marxa Nòrdica amb el Servei de Rehabilitació de l’Hospital Sant Rafael.

Alhora, hem acollit 5 edicions dels Grups de Dinamització per a persones afectades per la Covid persistent aque vam iniciar l’any 2020 i que hem donat continuïtat amb la participació del col·lectiu COVID19_persistent.

Tornar a l'inici
Secured By miniOrange