El proper 15 de maig és el Dia Internacional de les Famílies

Amb motiu de la celebració del Dia Internacional de les Famílies, establert per l’Assemblea General de les Nacions Unides l’any 1994, el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies organitza anualment un acte institucional. 

Aquesta celebració ofereix una oportunitat per conscienciar la societat de les situacions en què es troben les famílies, dels nous reptes i de les dificultats amb què s’enfronten, i també per promoure accions apropiades per millorar-ne el benestar.

Aquest any, amb el lema El primer vincle és clau, es pretén sensibilitzar les famílies i els professionals que treballen en aquest àmbit sobre la importància d’establir un vincle afectiu sa amb els fills i filles, ja que és un factor clau perquè les criatures creixin amb salut i felicitat.

Com a societat, hem de reflexionar sobre els beneficis que comporta establir un vincle segur amb els fills i filles des dels primers anys de vida, i sobre com hem d’educar-los i estimar-los ara perquè en el futur siguin persones emocionalment sanes i segures.  

Com ens hem d’apropar als nostres fills i filles per crear un vincle segur?

Gaudim de moments de qualitat per estar junts i mostrar-los el nostre afecte?

Busquem espais tranquils per compartir experiències i reforçar els vincles amb tota la família?

Per a + info i inscripcions: Acte de Dia Internacional de les Famílies

Tornar a l'inici
Secured By miniOrange