Es presenta el Grup de Suport emocional per a persones en situació d’adversitat arran de la Covid-19 al Congrés de la SEMFYC

El mes de juliol va finalitzar el Grup de Suport emocional per a persones en situació d’aversitat arran de la Covid-19, on hi van participar Laura Peiró, psicòloga de Cipais, així com les treballadores socials Olalla Montón, Lara Álvarez i Gemma Miró del CAP Roger de Flor.

Aquest projecte grupal va ser presentat al Congrés SEMFYC celebrat a Mallorca els dies 7-9 d’octubre, amb l’objectiu de donar a conèixer l’experiència i que pogués ser replicada a altres serveis.

El grup va néixer a partir de l’experiència del Suport telefònic que va realitzar Cipais amb la col·laboració dels Centres d’Atenció Primària de Barcelona.

Des del primer moment el CAP de Roger de Flor va mostrar interés en participar organitzant un grup per a persones en situació d’adversitat.

L’experiència es va produir fruit de necessitats detectades: reforçar la xarxa de recursos comunitaris, recuperar el vincle i llaç social i tractar els efectes de la Covid, més enllà de la salut física.

Les conclusions extretes defensen la idea fomentar la prescripció social i augmentar la prevenció en salut mental.

Tornar a l'inici
Secured By miniOrange