S’incorpora Ester Fornells a l’Equip Clínic CIPAIS en l’especialitat de psicopedagogia amb la creació d’espais educatius

La responsabilitat d’una bona infància recau cap a la societat, però de manera més influent ho fa cap a la família i l’escola. La situació actual de canvis socials, crisis econòmica, pobresa infantil, models de famílies, i altres provoquen variacions amb les actituds dels responsables de l’educació.

El procés de canvi que actualment ens trobem i que sovint exposen als infants i adolescents a experiències d’adversitat econòmica i social fan que haguem de tenir en compte la necessitat de crear espais sensibles i d’escolta per compartir els nous reptes que sovint impliquen rols nous en les famílies, ens els professionals de l’educació i en la infància.

Ester Fornells.

ester_fornellsEster Fornells, llicenciada en ciències de l’educació en l’especialitat de pedagogia terapèutica, s’incorpora a l’Equip Clínic CIPAIS integrant l’especialitat de psicopedagogia amb la creació d’espais educatius en col·laboració amb centres educatius i AMPA:

  • Suport als professionals de l’àmbit educatiu i psicoeducatiu.
  • Suport psicoeducatiu a les famílies.
  • Treball individualitzat per nens, nenes i adolescents que implica un suport psicopedagògic i escolar.

Per a més informació, contacti amb nosaltres.


Ester Fornells. Llicenciada en ciencies de l’educació, especialitat pedagogia terapèutica. Ha treballat 12 anys en l’àmbit escolar i 17 anys en despatx privat fent reeducació i suport a escoles del Baix Llobregat. Té una ampla trajectòria en el camp del treball social especialitzat en infància, adolescència i família.
Ha col·laborat amb l’Equip Clínic CIPAIS en el programa de Suport Psico social a l’Autonomia en les situacions de Discapacitat (SPAD), dins la comissió de treball en el marc de conveni amb els EAIA i forma part del projecte en contra pobresa i exclusió social. També ha format part de l’equip que ha realitzat l’estudi sobre l’impacte crisi econòmica

Tornar a l'inici
Secured By miniOrange