Et convidem al cicle de tallers d’estiu!

Volem convidar-te al primer taller d’estiu programat aquest dijous 12 de juliol, de 17.30 a 20h a l’Associació de Veïns i Veïnes de l’Esquerra de l’Eixample (C/ Calàbria 262), dins el marc del programa SPAD que realitzem en col·laboració d’Obra Social “La Caixa”.

Adreçat a famílies que viuen situacions de discapacitat i dependència i també a professionals interessats a trobar eines i recursos per afavorir l’autonomia personal i la millora de la qualitat de vida.

En aquest primer taller “Aprèn a dirigir la teva vida” ens ocuparem de com fer viable l’autonomia personal en l’activitat del dia a dia que faciliti l’accés i el manteniment d’una ocupació, una activitat social o el lleure.

Coneixerem de primera mà les activitats inclusives de la Vocalia de persones amb Diversitat Funcional i el que pot aportar la figura de l’Assistent Personal i la de l’Acompanyant Terapèutic.

Hi intervindrà:

  • Martí Ballada. Dissenyador gràfic i artista.
  • Concha Pujol. Artterapeuta i Integradora Social.
  • Angelina Ramiro. Membre de la Vocalia de persones amb Diversitat Funcional de l’AVVEE.

La moderació anirà a càrrec d’Eduard Tàpias, coordinador de l’Equip Clínic CIPAIS.

L’entrada és lliure, amb aforament limitat. És necessari confirmar assistència trucant al 933233028 o responent aquest correu electrònic amb nom, cognoms, telèfon i procedència.


*Aquesta activitat forma part del programa SPAD que compta amb la col·laboració de l’Obra Social La Caixa.

2 Responses

  1. Espero y deseo, que no se hable de politica y nos olvidemos de los lacitos amarillos. Estoy en contra de la DESUNIÓN, de lo incomprensible y del separatismo. Soy ciudadano del mundo
    Mi madre del Pallars Subirá, y mi Padre, de Nerva Río Tinto Huelva.
    Conozco los los entresijos de la política Catalana mejor que muchos politicos. Si la reunión es para hablar de política me iré.
    Tengo un hermano paralítico, hace diez años que cuido de el.

    1. Buenos días Enric,

      Gracias por comentarnos tu experiencia. Estos talleres tienen el objetivo de compartir y hablar sobre situaciones de discapacidad y dependencia para mejorar la autonomía personal. Cipais es un Centro de Psicoterapia y no organizamos talleres sobre cuestiones políticas.

      Un saludo,

      Equip Clínic Cipais

Comments are closed.

Tornar a l'inici
Secured By miniOrange