Et convidem al cicle de tallers d’estiu!

Volem convidar-te al primer taller d’estiu programat aquest dijous 12 de juliol, de 17.30 a 20h a l’Associació de Veïns i Veïnes de l’Esquerra de l’Eixample (C/ Calàbria 262), dins el marc del programa SPAD que realitzem en col·laboració d’Obra Social “La Caixa”.

Adreçat a famílies que viuen situacions de discapacitat i dependència i també a professionals interessats a trobar eines i recursos per afavorir l’autonomia personal i la millora de la qualitat de vida.

En aquest primer taller “Aprèn a dirigir la teva vida” ens ocuparem de com fer viable l’autonomia personal en l’activitat del dia a dia que faciliti l’accés i el manteniment d’una ocupació, una activitat social o el lleure.

Coneixerem de primera mà les activitats inclusives de la Vocalia de persones amb Diversitat Funcional i el que pot aportar la figura de l’Assistent Personal i la de l’Acompanyant Terapèutic.

Hi intervindrà:

  • Martí Ballada. Dissenyador gràfic i artista.
  • Concha Pujol. Artterapeuta i Integradora Social.
  • Angelina Ramiro. Membre de la Vocalia de persones amb Diversitat Funcional de l’AVVEE.

La moderació anirà a càrrec d’Eduard Tàpias, coordinador de l’Equip Clínic CIPAIS.

L’entrada és lliure, amb aforament limitat. És necessari confirmar assistència trucant al 933233028 o responent aquest correu electrònic amb nom, cognoms, telèfon i procedència.


*Aquesta activitat forma part del programa SPAD que compta amb la col·laboració de l’Obra Social La Caixa.

Tornar a l'inici