Participem al Pla estratègic Sanitari de la Barcelona Dreta

El Consorci Sanitari de Barcelona (CSB) ha iniciat el procés d’elaboració del Pla Estratègic Sanitari (PeS) de la Barcelona Dreta, que inclou els districtes de Gràcia, Dreta de l’Eixample, Sant Andreu parcialment (Congrés i La Sagrera), Sant Martí parcialment (Encants i Camp de l’Arpa) i Horta – Guinardó parcialment (Baix Guinardó-Sardenya, Guinardó, i Can Baró – Sanllehy) .

Aquest Pla vol ser l’eina de diagnòstic, identificació de prioritats, planificació d’escenaris d’ordenació i actuacions a desplegar en aquest territori, orientat a assolir les prioritats i objectius del Departament de Salut i del CatSalut.

Cipais va ser una entitat convidada a participar a la primera sessió de treball del procés, hi vam assistir juntament amb membres d’associacions de veïns i veïnes, membres d’entitats i iniciatives dels diferents barris implicats i agents representants de la ciutadania.

Després d’una contextualització del Pla, vam treballar en grups detectant algunes necessitats i mancances que actualment es troben en l’àmbit sanitari públic. Vam compartir opinions i experiències i es van recollir per fer un estudi i valoració des de l’administració.

Va ser una sessió molt interessant i enriquidora, properament sabrem el resultats i seguirem treballant!

Iris Roch
Comunicació Equip Clínic Cipais

Tornar a l'inici
Secured By miniOrange