“L’any de Gràcia” protagonitzarà el cinefòrum de l’Equip Clínic CIPAIS d’enguany, t’hi esperem!

Any-de-GraciaJa és aquí el cinefòrum anual que organitza L’Equip CIPAIS dins el marc de les activitats culturals de la Festa Major de l’Esquerra de l’Eixample, en col·laboració de l’Associació de Veïns i Veïnes.

Des de CIPAIS volem plantejar i debatre alguns aspectes que tenen a veure amb els canvis vitals, les vivències i l’experiència, l’empatia i la comunicació intergeneracional. La pel·lícula que hem escollit és L’Any de Gràcia del director Ventura Pons. 2011.

Els protagonistes de la pel·lícula, la Gràcia i en David, posen sobre la taula qüestions com: quins punts en comú hi ha entre joves i grans? Parlem de generacions paral·leles? Podem trobar connexions entre ambdues i que la comunicació sigui possible? Existeix un possible enriquiment en conviure junts?

La presentació i moderació del col·loqui anirà a càrrec de Gabriela Leibenger, psicòloga de l’Equip Clínic CIPAIS i d’Iris Roch, comunicació de l’Equip Clínic CIPAIS.
A més a més, comptarem amb la participació del novel·lista i dramaturg Lluís Anton Baulenas i de professionals i agents socials de l’Eixample.

Dia: Divendres 2 d’octubre.
Hora: 18.00h.
Lloc: Centre Cívic Urgell. C/ Urgell, 145, Barcelona.
Reserves: És necessari realitzar la reserva enviant un correu amb nom, cognoms i telèfon a: cineforum@cipais.catEntrada lliure. Aforament limitat.

Tornar a l'inici
Secured By miniOrange