Laura Peiró ha iniciat la participació al grup de cuidadors del CAP Roger de Flor

El passat dijous 17 de maig, Laura Peiró va iniciar la participació al grup de cuidadors/es professionals (residents al domicili de servei) que organitza i es realitza al CAP Roger de Flor.

És un espai de suport per a professionals amb l’objectiu de compartir experiències, neguits i coneixements sobre la tasca de tenir cura d’una persona amb dependència. Es treballa a partir de dos vessants: formació en l’àmbit sociosanitari i acompanyament psicoterapèutic on Cipais participa en 5 sessions.

En la primera sessió van aparèixer diferents temes a treballar sobre la situació de les integrants del grup: els dols, el futur professional, el grau de reconeixement per part de la família de la persona atesa, espais d’oci propis i les pors/ culpa. Actualment el grup compta amb 18 participants i manifesten la utilitat del grup quant al reconeixement per part dels professionals, el que a vegades no senten en les famílies d’origen i/o famílies ateses, la visibilitat de la seva feina i la creació d’una xarxa de suport entre elles.

 

 

 

Tornar a l'inici
Secured By miniOrange