L’experiència de la sessió “Benestar emocional” a l’Escola de Salut 2022

Ens fa molta il·lusió que Cipais hagi obert l’Escola de Salut de l’Esquerra de l’Eixample del 2022, en la qual en la primera sessió hi han participat 16 persones (12 dones i 4 homes).

Enguany hem realitzat una dinàmica de presentació dels participants per tal que comencin a teixir-se les primeres identificacions, intercanvi de vivències i escolta de les circumstàncies vitals de cadascú. 

L’eix de treball ha estat què representa per cadascú el benestar emocional en aquesta etapa de la vida. El benestar dels familiars, gaudir de relacions socials, sentir-se útil pels altres, la salut física i el contacte amb el món natural i animal han estat els aspectes més destacats. 

A la seu de Cipais hem habilitat un espai d’exposició temporal de les peces de collage creades i cedides pels participants, on expressen mitjançant fotografies i paraules allò que hem tractat durant ell taller. 

Collage creat per participants Escola de Salut EE 2022

Desitgem que l’Escola de Salut sigui una bona experiència per tothom, que permeti fer xarxa en el barri, que creixi i poder participar en futures edicions.

Laura Peiró i Aguarón
Psicòloga General Sanitària  Col. 11822 i Psicoanalista
Equip Clínic Cipais

Aquesta activitat forma part dels programes comunitaris de la nostra entitat i es realitza amb la col·laboració del Districte de l'Eixample de l'Ajuntament de Barcelona i el Dept. de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya.
Tornar a l'inici
Secured By miniOrange