Engega de nou l’Escola de Salut de l’Esquerra de l’Eixample

Aquest dimecres, 2 de febrer, engega la nova edició de l’Escola de Salut de l’Esquerra de l’Eixample.

Les escoles de salut de les persones grans son espais de participació ciutadana, d’acció comunitària, que es duen a terme a molts barris de la Ciutat de Barcelona.

La de l’Esquerra de l’Eixample neix l’any 2019, per acompanyar a les persones grans del barri, amb l’objectiu d’aconseguir un envelliment actiu i saludable, fomentant la seva corresponsabilitat en la cura de la seva salut. Així, facilitarà coneixements bàsics en quatre àrees de salut: alimentació, activitat física, benestar emocional i estimulació cognitiva.

Laura Peiró, psicòloga de l’Equip Clínic Cipais, facilita la sessió “Benestar emocional”, amb l’objectiu de posar èmfasi en la cura de la salut emocional, element imprescindible per una bona qualitat de vida. A més a més, diverses entitats i equipaments del barri facilitaran altres sessions, formant un programa complet i divers: consulta el programa.

CIPAIS participa en l’Escola de Salut de l’Esquerra de l’ Eixample de la mà del Districte de l’Eixample, l’Agència de Salut Pública de Barcelona, els Espais de Gent Gran, l’Associació de Veïns i Veïnes de l’Esquerra de l’Eixample, Vincles, els Centres d’Atenció Primària Borrell, Casanova, Via Roma i Universitat i totes les altres persones i entitats que hi posen el seu esforç i dedicació.

Tornar a l'inici
Secured By miniOrange