PAPI: Projecte Alerta Primera Infància

El Projecte Alerta Primera Infància està compost per un equip de professionals de diferents àmbits i entitats del districte de l’Eixample de Barcelona. Anna Gasull Monmany, psicòloga i psicoanalista de l’Equip CIPAIS, hi participa en representació de l’entitat des de l’any 2012.

El PAPI té com a objectiu millorar les estratègies i accions de prevenció i atenció dirigides a la infància de (0 a 6 anys) i a les seves famílies del districte.

Ho fa promovent el coneixement mutu i l’intercanvi entre diferents serveis participants de la xarxa, facilitant el treball conjunt i la coordinació entre els diferents membres, generant eines compartides de gestió de la informació i protocols d’intercanvi de circuits.

Realitza diferents actuacions comunitàries amb l’objectiu de potenciar i afavorir el creixement personal, familiar i social dels menors i les seves famílies.

A part de la tasca interna: reunions, coordinacions i comissions de treball, el PAPI també organitza activitats de formació i difusió: articles sobre jocs i joguines, tallers formatius sobre parentalitat, xerrades en l’àmbit de la salut, taules rodones, etc.

Més informació: Poster informatiu PAPI 2018

Tornar a l'inici
Secured By miniOrange