“Pantalles: Ús i abús” amb l’alumnat de Batxillerat de l’Institut Thos i Codina

Iniciem les xerrades amb lalumnat de Batxillerat de l’Institut Thos i Codina de Mataró.

El tema principal és l’ús i l’abús, entorn les pantalles. 

Debatrem sobre quines xarxes socials utilitzem, quin ús en fem, quines preferim… També parlarem sobre videojocs, en fem un ús o un abús? 

És molt interessant poder reflexionar amb menors que estan tan a prop de la majoria d’edat, de manera que des de Cafè i Social Media podem servir de suport i proporcionar eines i recursos amb les quals podran comptar en el seu dia a dia.

És tot un repte i un aprenentatge per a nosaltres, cada cop que tenim l’oportunitat de trobar-nos amb famílies i menors d’arreu del territori, permeten exposar i resoldre dubtes, pors i preocupacions en relació amb les TIC.

Fa anys, l’any 2013, dèiem: les xarxes socials han arribat per quedar-se i observàvem algunes mirades escèptiques sobre la necessitat d’adaptar-se al paradigma digital.

Aquest any, la pandèmia ens ha obligat no només a reinventar les nostres vides i la forma de relacionar-nos, la forma de treballar i estudiar. També ha propiciat una sobreexposició a les TIC, de manera que a vegades hem de plantejar-nos quina relació hi estem creant i de quina manera volem avançar.

Iris Roch
Responsable programa Cafè i Social Media

Tornar a l'inici
Secured By miniOrange