Primera experiència del cinefòrum amb el CAP Roger de Flor

IMG_0366 (1)El passat divendres 3 de juny vam celebrar el cinefòrum “La necessitat del vincle davant l’adversitat, què fem amb el llobarro?” amb la pel·lícula Solas del director Benito Zambrano dins el marc de la Festa major de la Dreta de l’Eixample.

Vam tenir l’oportunitat d’organitzar-lo conjuntament amb el CAP Roger de Flor, on també hem dut a terme el grup de Grup de dinamització adreçat a pacients amb dolor crònic localitzat, i en col·laboració amb l’Associació de Veïns i Veïnes. 

Olalla Montón, treballadora social del CAP i organitzadora del cinefòrum, va presentar aquesta primera experiència i va explicar l’elecció de la pel·lícula “Solas”, un drama que es va estrenar l’any 1999 i amb el que encara podem veure reflectits molts aspectes que ens acompanyen en el nostre dia a dia.

Alguns dels apunts que vam voler emmarcar durant la pel·lícula van ser:

  • La solidaritat entre veïns i veïnes: Los vecino estamos para ayudarnos.
  • La repetició de lligams que resulten tòxics i que fan patir.
  • La capacitat de reflexió com eina per sortir de les repeticions a la vida.
  • La funció del personal sanitari en les situacions adverses.

Eduard Tàpias, psicòleg de l’Equip i terapeuta del grup de dinamització adreçat a pacients amb dolor crònic localitzat va assenyalar la importància de compartir i donar veu a allò que ens passa i que sentim.

Agraïm  l’assistència i participació als assistents i a les persones, entitats i institucions col·laboradores.

Iris Roch
Comunicació Equip Clínic CIPAIS

Tornar a l'inici
Secured By miniOrange