Acte Balanç de l’activitat social de CaixaBank al territori

El passat dimarts 24 de maig vam assistir a l’acte Balanç de l’activitat social de CaixaBank de l’Eixample Centre-Passeig de Gràcia.

DSC_1247 (1)

Es va explicar la gran tasca que s’ha desenvolupat amb els quasi 130.000€ que s’han distribuit a 41 entitats del barri responsables d’organitzar i realitzar activitats i programes per a persones en risc d’exclusió social i vulnerabilitat.

A Cipais hem elaborat i executat el projecte de Suport Psico Social a l’Autonomia per a persones en situació de Discapacitat (SPAD), promogut l’any 2014.

Durant l’any 2014 i 2015 es van realitzar diferents activitats al territori; taller de desdramatització i el taller de psicodrama a Barcelona, grups psicoeducatius per a familiars de persones que pateixen un trastorn mental greu o discapacitat intel·lectual al Baix Llobregat, cicle de conferències per la sensibilització social, així com consultes individuals i familiars a Cipais.

Enguany s’han realitzat i estan en curs el Grup de dinamització adreçat a pacients amb dolor crònic localitzat en col·laboració amb el CAP Roger de Flor, el Grup de suport per a familiars de persones en situació de dependència, grups psicoeducatius per a familiars de persones amb discapacitat i manca d’autonomia al Baix Llobregat, Ballem Swing en col·laboració Hospital Sagrat Cor – CSMA St. Feliu, un cinefòrum per a la sensibilització social, així com consultes individuals i familiars a Cipais.

Iris Roch
Comunicació Equip Clínic Cipais

Tornar a l'inici
Secured By miniOrange