Cipais participa a la Festa Major de la Dreta de l’Eixample!

El passat dissabte 2 de juny vam participar en la Festa Major de la Dreta de l’Eixample fent una activitat al carrer. Enguany hem construït una estructura piramidal per fer una dinàmica tot enganxant-hi gomets. La finalitat és reflexionar sobre “com em sento” i “què em genera patiment” en diferents ambients vitals com poden ser: el familiar, el laboral i el personal.

En aquesta ocasió van participar una setantena de persones i hem elaborat un informe que resumeix els resultats obtinguts.

A més a més, la piràmide se’n va de bolos i repetirem l’experiència a la Festa Major de l’Esquerra de l’Eixample a l’octubre!

 

 

 

 

 

 


Agraïm la col·laboració: a la Núria Hernández, que ens va convidar a formar part de la festa major. Tot i no estar ubicats a la Dreta, tenim un fort arrelament al districte i realitzem/participem a grups de dinamització i suport a la Dreta Eixample, com els grups d’adversitat per a persones grans o el grup de cuidadors professionals del CAP Roger de Flor.

A l’Associació de Veïns de la Dreta Eixample, especialment a la Dolors, i el Casal de Joves, que ens han facilitat l’organització i la realització de l’activitat.

A la Míriam de la Biblioteca Sofia Barat, per obrir-nos les portes i deixar-nos decorar la sala amb la piràmide.

Al Marc de l’atelier per deixar-nos un raconet del magatzem.

A les persones de l’Equip Cipais que han participat voluntàriament en l’organització i desenvolupament d’aquesta activitat.

Tornar a l'inici
Secured By miniOrange