Es publica “Análisis prospectivo del futuro de las relaciones interpersonales en el contexto de la Covid-19” coordinat per Josep Moya

Es publica lÀnalisi prospectiu del futur de les relacions interpersonals en el context de la Covid-19, impulsat per la Real Academia Europea de Doctores-Barcelona i coordinat pel Dr. Josep Moya, psiquiatre col·laborador de l’Equip Clínic Cipais. També hi ha participat Ester Fornells, pedagoga col·laboradora de CIPAIS, entre altres personalitats com: José Ramón Calvo, M. Teresa Anguera, Manuel de Armas, Marcos Catalán i M. dels Àngels Calvo.

El punt de partida de l’anàlisi era esbrinar de quina manera la pandèmia i el confinament han modificat i modificaran els hàbits de relació social.

Després d’un exhaustiu mètode d’entrevistes personals amb els especialistes, l’estudi conclou de manera genèrica que la situació serà diferent després de la pandèmia i afectarà totes les àrees de la vida: salut, economia, educació, treball, cultura i relacions socials.

Així mateix, les relacions interpersonals estaran condicionades per certa paranoia social encoratjada per la desconfiança.

El nou escenari és també el de la instauració del teletreball i la formació online i de la mateixa forma el d’una major bretxa social i de normalització del sofriment per a bona part de la població.

Aquest estudi va en línia amb els programes que hem activat a Cipais, per atendre a les persones afectades per la pandèmia; tant pel suport psicològic telefònic, com altres programes més específics sobre la Covid persistent o l’atenció a les seqüeles.

Es pot consultar l’anàlisi complert a: Análisis prospectivo del futuro de las relaciones interpersonales en el contexto de la Covid-19.

Tornar a l'inici
Secured By miniOrange