Grup de dinamització psicosocial per a persones afectades de Covid Persistent

Després de l’experiència de la primera edició, posem en marxa la segona edició del Grup de dinamització psicosocial per a persones afectades de Covid Persistent.

Espai grupal afavoridor d’un clima d’escolta i confiança que promou l’intercanvi de vivències generades davant la incertesa i persistència perllongada de símptomes causats per la Covid-19.

El grup té l’objectiu d’abordar el malestar emocional associat a les pèrdues sobrevingudes, per tal de facilitar l’activació dels propis recursos, validar el propi procés i afavorir en la mesura del possible una reincorporació al món laboral, familiar, social.

S’adreça a persones, a partir de 18 anys, amb símptomes persistents posteriors a la infecció aguda de Covid 19, amb repercussions adaptatives amb impacte en la qualitat de vida i que fan demanda de suport psicològic i emocional.

El grup serà conduït per Laura Peiró Aguarón i Eduard Tàpias Sanglas, psicòlegs de l’Equip CIPAIS. Donarà inici el 3 de març, fins el 28 d’abril, i es realitzarà els divendres, en horari d’11,30 a 13h, a la seu de Cipais: C/ París 207, pral 2 (xamfrà C/ Enric Granados), Barcelona.

Cal sol·licitar entrevista informativa i de valoració amb els coordinadors del grup, per telèfon o correu-e.

*Aquesta activitat es realitza amb la col·laboració de la Fundació “La Caixa” i el Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya.

Tornar a l'inici
Secured By miniOrange