Nou espectacle de Las Descabelladas

Las Descabelladas han preparat un nou espectacle anomenat “A cor obert” amb l’intenció de presentar-lo al Teatre Nacional de Catalunya els dies 15 i 16 de desembre de 2016. Per aquest motiu, han obert un Verkami amb el desig d’aconseguir el finançament per dur a terme l’espectacle.

Presentación A COR OBERT – Descabelladas from alavistavideo on Vimeo.

Las Descabelladas és un projecte que, des de 2010, desenvolupa tallers de desdramatizació dirigits a dones afectades de càncer i altres malalties cròniques, amb la intenció d’anar més enllà del drama buscant el sentit de l’humor i la visió amorosa sobre la pròpia situació.

Es treballen diferents disciplines escèniques, com predomini del moviment natural i consciència corporal, el clown, el joc teatral i el cant; tot de la mà d’Isabel Díaz, Teresa Urroz i Alicia Martel, professionals de les arts escèniques i creadores del projecte.​

L’any 2013 es van incorporar al projecte dones amb diversitat funcional i altres característiques fruit del taller d’arts escèniques per a persones i familiars en situació de discapacitat que van realitzar en col·laboració amb Cipais i amb el suport de l’Obra Social La Caixa. Aquest nou paradigma va fer evolucionar el grup en capacitat d’integració, de convivència, d’acceptació, de ganes de superació i d’aprenentatge sobre les limitacions autoimposades.

Des de Cipais volem donar suport a aquesta iniciativa i per això us animem a participar-hi.

Iris Roch
Comunicació Equip Clínic Cipais

Tornar a l'inici
Secured By miniOrange