Tallers per a famílies d’habilitats educatives en el bon ús de les TIC

Des del programa Cafè i Social Media, iniciem els Tallers per a famílies d’habilitats educatives en el bon ús de les TIC a diferents municipis de la província de Barcelona, amb la col·laboració del centre SPOTT del Departament de Benestar i Ciutadania de la Diputació de Barcelona.

Les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) ofereixen un ventall de possibilitats de creixement personal i col·lectiu als menors i joves, però també, l’exposició a riscos associats. Les famílies com a primers educadors són un element clau i determinant en l’acompanyament i orientació dels fills/es en l’ús segur i responsable de les TIC.

Taller en línia adreçat a famílies amb l’objectiu de reforçar el seu rol parental davant l’ús de pantalles (mòbil, tauletes, videojocs…).

El taller facilita un espai de reflexió i acompanyament on les persones participants obtindran eines i recursos per prevenir i gestionar les situacions problemàtiques derivades de l’ús de pantalles i proporcionarà pautes bàsiques per aprendre a fer-ne un ús responsable.

Iniciarem la propera setmana amb famílies del Llucanès i de Bigues i Riells.

Més info: Notícia SPOTT

Tornar a l'inici
Secured By miniOrange